Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, voert dit weekend vernieuwingswerken uit aan het station van Booischot op de spoorlijn 16 (Lier – Aarschot). Het gaat hier om het vernieuwen van de dwarsliggers en de ballast van het perronspoor A.  

Tijdens het weekend van 11 en 12 mei zal er zowel overdag als ’s nachts worden gewerkt. Deze werken kunnen enige geluidshinder met zich meebrengen. In functie van de werken moeten alle reizigers tijdens dit weekend instappen op het perronspoor B.   Infrabel is zich bewust van de hinder die deze werkzaamheden kunnen veroorzaken voor de omwonenden.   Wie vragen heeft, kan contact opnemen met de Cel Info Buurtbewoners van Infrabel op het gratis nummer 0800 55 000 (elke dag van 7 tot 22 uur) of via het mailadres info.projecten@infrabel.be.  

Door de werken aan het perron van het station in Booischot zal de overweg Pijpelstraat afgesloten zijn voor alle verkeer (ook fietsers en voetgangers) en dit van 10 mei om 22 uur tot 13 mei om 7 uur.
Er zal een omleiding aangeduid worden via de Kleine Steenweg - Liersesteenweg en dit in de beide richtingen.